WIE ZIJN WIJ

Videoproducties | Live uitzendingen | Event /congres bureau


Onze oorsprong

Onze wortels liggen verspreid door heel Nederland, maar we werken al zo lang in Rotterdam dat we ook echt zijn gaan houden van de ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit.


Onze kracht

We zijn een jong en dynamisch team en komen allemaal uit de tv-wereld. Onze kracht zit in onze vernieuwingsdrift, lef en vooral veel enthousiasme voor het vak.


Ons doel

In ieder product dat we maken of dienst die we leveren is ons enthousiasme terug te vinden. Daarin zijn we ook herkenbaar.  “Ah, dat is duidelijk een productie van het Regiehuis”, horen we regelmatig!


Onze kwaliteit

Altijd triple A-kwaliteit! Wij vinden dat je blind op ons moet kunnen vertrouwen. Veel van onze collega’s komen uit de nieuws wereld, daardoor kunnen we naast hoge kwaliteit ook nog eens snel hoogwaardige producten leveren.

Mensen enthousiast maken is mijn vak

“Of ik nu videoproducties aanlever, complete live uitzendingen bedenk en maak voor TV-stations, of dagvoorzitter ben op een congres; de uitkomst is dat publiek en opdrachtgever enthousiast zijn over het eindresultaat. Hoe dat komt?

Ik hou van mijn werk, ben perfectionistisch en hou van professioneel werken. In alles ga ik dus voor A-kwaliteit! Het leukste vind ik zelf dat mensen meegaan in mijn ‘flow’ om tot het uiterste te gaan om bijvoorbeeld op die manier een grote live tv-uitzending tot een succes te maken.”

– Maikel Coomans | producent Het Regiehuis –

×

Hallo!

Klik op een van de onderstaande contacten voor de chat of stuur een mail naar info@hetregiehuis.com

×